Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συσκευή της Nintendo θα παρακολουθεί τον ύπνο σας

*
Η Nintendo ακόμη σκέφτεται να δημιουργήσει ένα περιφερειακό για να αυξήσει την ποιότητα ζωής, αρκετά χρόνια μετά την ανακοίνωση των πλάνων της στον τομέα της υγείας. Η τελευταία ιδέα της είναι μια συσκευή η οποία θα βρίσκεται δίπλα από το κρεβάτι. Το gadget θα παρακολουθεί πως κοιμάστε και θα κρίνει την συμπεριφορά σας με τα αποτελέσματα να προβάλονται στο ταβάνι του δωματίου σας. Επιπλέον, θα προβάλει φωτογραφίες οι οποιές θα βοήθανε να κοιμηθούμε.

Ένας αισθητήρας Doppler θα μετράει τις αναπνοές, τον παλμό και τις σωματικές κινήσεις ενώ οι έξοδοι της συσκευής περιλαμβάνουν μία οθόνη, omnidirectional speaker και μια γεννήτρια οσμής. Ίσως να βγάζει κάποια μυρωδιά για να πέσουμε για ύπνο ή μια απαίσια για να μας ξυπνήσει. Ακόμα, η φορητή συσκευή θα μετράει την δραστηριότητά σας κατά την διάρκεια της ημέρας και θα συγχρονίζεται με τη βάση της όταν είναι κοντά.


Η ιδέα της Nintendo να μπει στον κλάδο της υγείας δημιουργήθηκε το 2014 από τον CEO της εταιρείας Satoru Iwata. Η πιο πρόσφατη πατέντα αυτού του gadget είναι παρόμοια με μια του 2015. Η πατέντα αυτή καταχωρήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και πρόσφατα βγήκε στην δημοσιότητα από την Japanese Nintendo. Είναι η πιο πρόσφατη πατέντα η οποία αρχειοθετήθηκε στο pattent office αλλά δεν προχώρησε σε μαζική παραγωγή.



Αν και ο νέος διευθυντής της Nintendo, Tatsumi Kimishima, είχε δηλώσει πως η εταιρία δεν θα έφτιαχνε τέτοια gadgets, η πατέντα του 2019 ίσως δείχνει πως η Nintendo σκέφτεται να συνεχίσει την ίδεα. Επιπλέον η Pokemon Company ανακοίνωσε την δική της ιδεά για ένα sleep-tracking app ονόματι Pokemon Sleep αλλά έχουμε σχεδόν ένα χρόνο να ακούσουμε νέα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*